Menu

Németh Hajstúdió Csömör

Menu

Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.

Mire jó az OLAPLEX?

A haj alapszerkezete sajnos a kémiai eljárások (festés, szőkítés, egyenesítés) során kisebb nagyobb mértékben sérül. A természetes kötések minden kémiai behatás alkalmával sérülnek és felbomlanak. Még akkor is így van ez, ha az eljárásokat a legnagyobb körültekintéssel végezzük. Ezt a hétköznapokban úgy tapasztalod meg, hogy szárazabb, töredezettebb, durvább tapintású a hajad. Az OLAPLEX erre nyújt forradalmian új megoldást. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvaj őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

Miből áll egy OLAPLEX szalon kezelés?

Ha hajfestésed vagy hajszín-világosításod, szőkítésefd vagy balayage hajszíned OLAPLEX-szel együtt kéred, akkor OLAPLEX BOND MULTIPLIER adalékot keverünk a festékbe vagy szőkítődbe. Így már a festési folyamat során gondoskodhatsz hajad védelméről. A festési idő elteltével az OLAPLEX BOND PERFECTOR speciális maszkját helyezzük a hajadra, melynek hatóideje 10 perc.

Mit fogsz tapasztalni OLAPLEX kezelés után?

Először is hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Búcsút mondhatsz a festés és világosítás okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek. Az OLAPLEX rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó, ragyogóan fényes lesz.

Mennyibe kerül az OLAPLEX kezelés?

Az OLAPLEX adalékanyaggal történő festés és pakolás ára plusz 3600 Ft-ba kerül. Ha még többet szeretnél tenni a hajad egészségért, akkor vigyél haza egy flakon OLAPLEX BOND PERFECTOR-t otthoni használatra, és kezeld hajad hetente egyszer otthon is!

Hajkötés sokszorozó kezelés az OLAPLEX-el?

Az OLAPLEX forradalmian új formuláját, önnálló hajkötés sokszoró kezelésként is igénybe tudod venni a Németh Hajstúdióban. A kezelés alkalmával a törülköző száraz hajra felvisszük az OLAPLEX hajkötés sokszorozó rendszer első lépését, majd a hatőidő letelte után, a szabadalommal védett hatóanyaggal telített krém kerül az egész hajhosszra. A kezelés időtartama 1 óra. A hajkötés sokszorozó kezelést akkor ajánljuk, ha hajad nagy igénybevételnek volt vagy lesz kitéve, és rendkívül erős ápolást igényel. A kezelés ára 7200 Ft, amely a kezelést követő finishelés és hajszárítás árát nem tartalmazza.